BejelentésÉletvirága

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A Kristályfényű ametiszt sugár fontossága a magyarok számára.
El Moyra2010. február 13.

Vagyok Aki Vagyok. Az ibolyafényű ametiszt sugárról szeretnék beszélni nektek.
Ez egy új aspektusa az ibolyalángnak,- a legtisztább és legigazabb elnevezése, ha az ősi kódokat vesszük figyelembe,- Kristályfényű ametiszt sugár az elnevezése.
A Kristályfényű ametiszt sugár a hetedik invokáció csatornáján érhető el.
Mindez azt jelenti, hogy egy olyan tudatossági állapotba helyezzük magunkat, amelyen keresztül ezt a sugarat elérjük, jótékony hatásához hozzáférünk.
A hetedik sugár megújult csatornája El Moyrával áll kapcsolatban.

Ő egy felemelkedett mester. Mint tudjátok, a felemelkedett mesterek többször visszaszületnek térben és időben újra begyökereztetik magukat, és energiáikat a földi szintre áthelyezik.
Így történik ez most is. Ez nem azt jelenti, (és hogy félreértés ne essék rögtön pontosítok, hogy ő újjászületik, vagy egy testben újra földi formát ölt fel.
Nem kedveseim. Mindössze ez annyit jelent számunkra, és mindennek a tudatában kell lennünk,- hogy egy olyan információs csatornát nyitott meg számunkra,
- amelyet Kristályfényű Ametiszt sugárnak neveztünk el.
Ez a sugár, ez az invokációs csatorna, a tegnapi nap folyamán kezdte el beáramlását a Kárpát-medencébe.
Védelmi burkot alakít körénk, amelynek fontos szerepe van az időjárás viszontagságainak elterelésében. Ebből arra szeretnék utalni, hogy ez az energiamező ahol megnyilvánul, fokozott védelmi mezővel látja el a fent említett területet. Olyan információs kódok nyílnak fel ennek hatására, amely által egy mélyebb szintű emelkedési hullám veszi kezdetét.
Ez az energiahullám, amely most a hetedik invokáció csatornáján keresztül megérkezett,- Kristályfényű ametiszt sugárnak neveztünk el,- kimondottam a magyarság és ezen belül is a Kárpát –medence védelmére érkezett.
El Moyra ennek a területnek a fokozott védelmét őrzi, és olyan megtestesülési kódokat hozott magával, amelynek hatására a magyarság egy olyan tartalmi, változási minőségen megy keresztül,- amely által egy olyan tudatossági szintre ébred,--- általa egy olyan formulát, formátumot vesz magához,- időkódokkal arányosan, - ami kiemeli a Nemzetet a csőd széléről, visszahúzza.
Mindennek tudatában, ti, akik már tudatosak vagytok,kérlek benneteket,
- földeljétek le ezt a minőséget. Fogadjátok magatokba, erősítsétek meg vele energiatesteiteket, vele együtt a fizikai testeteket és környezeteteket és szilárdítsátok meg vele. Ezt úgy értem, hogy ezt az információs csomagot töltsétek bele először a saját mezőtökbe, utána pedig sugározzátok be vele Magyarország területét.

A Kristályfényű ametiszt sugár invokációja.
- Vagyok Aki Vagyok nevében kijelentem,- felelősséget érzek magamért, családomért, kisebb- nagyobb közösségekért, akik ugyanazt a célt és kód beteljesítését tűzték ki célul, mint én.
A Magyar Nemzetet,- Hazánkat,- egy olyan tudatossági hálón keresztül engedjük át, amely megszűr minden olyan vallási, etnikai, demagóg és az ÚR Igazsága ellen vétő szabályzattól, ami még mélyebbre taszítana minket,- erkölcsileg, morálisan, és minden olyan tényezőt megragadna amely által magáénak tulajdonítaná az Országot.
Kérlek bennetek magyar emberek, akik nemcsak annak valljátok magatokat, hanem szívben és lélekben is ezt érzitek,- Tiszta- Igaz Magyar embernek valljátok magatok,- kérlek bennetek:
- Most ebben a pár napban, fokozottan figyeljetek magatokra, és a Nemzetben történő eseményekre. Fontos dolgokat véltek felfedezni a látszólag elmismásolt képek és történések mögött.
Magyarország egy olyan tartalmi és minőségi változáson megy keresztül az elkövetkezendő időszakban, amely mindenképpen meghatározza jövőjét.

Térjünk vissza a Kristályfényű ametisztsugárhoz.
Ha erre az információs csatornára rácsatlakoztok, (amely az igazság fényét hordja magában), akár tudatosan, akár vizualizációval teszítek meg,- egy olyan minőséget tartalmazó invokációs csomagot vonzotok be ezzel, amely által,- tisztábban láttok meg dolgokat, tudati szintetek emelkedik, védelmi hálóval sző körbe bennetek,- és ezáltal olyan minőségi változást hoz életetekbe, amely által egy felemelkedési folyamat veszi kezdetét.
Ezek a kódok most itt vannak. A Kristályfényű ametisztsugár megérkezett,- kérlek benneteket fogadjátok be fényét, és mindazt a kódot amit hordoz magában.

A következő mantrával erősíthetítek meg a sugár védelmét:
- Vagyok Aki Vagyok.
Megnyilvánulok minden létezőben, minden életben, minden olyan arra érdemes személyben, aki méltónak tartja, hogy fényemet, áldásomat befogatja.
Megnyilvánulok a létezésben.
Megnyilvánulok a Magyarságban.
Megnyilvánulok az igazságban, a bölcsességben, a tisztaságban, és minden olyan erőben amely a felemelkedést szolgálja a Krisztusi Igazság és Rend szerint.
Megnyilvánulok minden létezőben, aki kér, hogy nyilvánítsam meg magam benne.
Megnyilvánulok a teremtésben, a befogadásban, a kiáradásban,- a beteljesítésben, - az egységben,- a teljességben.
Megnyilvánuló kódjaimat feltárom mindazok számára, akik arra érdemesítik magukat, hogy mindezt befogadják.
Hazám védelmét szolgálom.
Anyanyelvem védelmét szolgálom.
Őseim védelmét, tiszteletét szolgálom.
A Szent- Magyar Hazát szolgálom.
Mindent megteszek annak érdekében, hogy ártó szándék ne közelítse meg és ne legyen úrrá rajta.
A Föld Anyával együttműködve fejtem ki hatásomat. Éppen ezért először a szívcsakra kódjait nyitom fel minden létezőben, a Teremtés által ellátott kódok szerint.
Éppen ezért a szívcsakra területét nyitom fel minden létezőben, aki arra érdemesíti magát, hogy ezt az információs csomagot (invokációt) befogadja, és a megnyílt kódok szerint foglalja el helyét a teremtésben.

Teremteni csak mi magunk tudunk. Ehhez minden Isteni segítséget megkapunk. Most már csak rajtunk múlik, hogy élünk-e ezekkel a „csomagokkal” vagy továbbra is a megszokott régi rend szerint göngyölítjük tovább magunkat, és a Nemzet sorsát is ennek függvényében göngyölítjük tovább.

Áldásom minden létezőre.
Áldásom minden teremtőre.
Áldásom a Magyar Nemzetre és az itt megnyilvánuló védelmi erőkre.
Áldásom minden olyan létezőre, aki itt él, tesz, és amit tesz azt maga boldogulásáért és a Nemzet Jobbításáért teszi.
Áldásom minden létezőben,- a Kristályfényű ametiszt sugár invokációs csatornáján keresztül jöttem hozzátok.
A Vagyok Aki Vagyok nevében kijelentem,- minden egyes létező formában megnyilvánulok, ami az Isteni Igazságot közvetíti.

El Moyra voltam ki szóltam,- áldásom adom minden létezőre.


Lejegyezte: Feketéné Lendvai KatalinSzólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!