BejelentésÉletvirága

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


JELEN - MEGLÁTÁSAIM


Szeretettel köszöntöm kedves Látogatóimat!
Az itt található írások szabadon terjeszthetőek módosítás nélkül. Kérem, hogy minden esetben a nevet és forrást jelöljék meg.
Köszönettel: Feketéné Lendvai Katalin


11: 21 Csillagkód

Jelen- Meglátásaim

2009. november 21.


11: 21 Csillagkód alatt lévő Csillagkapuk megnyíltak.
Nagy mennyiségű Krisztusi Fényenergia érkezett FÖLDÜNK terébe.
A Csillagkódok aktiválják a bennünk lévő kódokat.
A Fényportálok megnyíltak, aktiválják azokat a kódokat, amelyek az emberek jelentős hányadát segíti a felemelkedés útján.
Ezek az energiák ÚJ MEGNYILVÁNULÁSSAL hatnak, mivel a bennünk lévő Csillagkapukat tárják szélesre. Ezáltal egy olyan minőségi állapotba helyezkedünk, ami lehetőséget adhat a bennünk lévő folyamat szerves részeként, hogy olyan minőségi változást hozzunk életünkbe, amely által egy magasabb energiaszintre helyeződünk át.
Ezen a szinten még közelebb állunk az ISTENI SZERETETHEZ, és ahhoz a megvalósuláshoz, amely életünk szerves részét képezi.
Fokozottan figyeljünk oda az energiák felvételére és bekötésére.
Hagyjunk időt rá, hogy testünkben azok a kódok felnyíljanak amelyek által a Szellem egy magasabb tudatra ébred.
A test igénybevétele csak lépésről lépésre lehetséges.
Ezek a frekvenciák amelyek beléptek a terünkbe időkódokat tartalmaznak,- amely abban nyilvánul meg, hogy bizonyos hatásfokkal működik,- sűríti be az energiát, és kódolt időtartammal lép életbe.
A szervezet ezeknek a kódoknak jelentős hányadát rögtön átalakítja, de vannak olyan részecskék amik hosszabb távra vannak ütemezve.
Ennek az a lényege, hogy elektronvibráció által olyan részecskéket épít be sejtjeinkbe, amelyek hatására egy újabb felemelkedési hullám részesei lehetünk.
Írta: ÁhimRé.


Az átmenet az átalakulás szerves részét képezi.

2009. november 12.


Minden a jelenben már nem működő részünknek és tulajdonságunknak ami a régi világban részünket alkotta és a jelenben már nem működőképes, búcsút kell mondanunk, - ez velejárója az átalakulásnak az Új Világba lépésünknek.
Lehet, hogy ezek érzések az elmúlt két napban fokozottan törtek fel belőled. A beáramló nagy minőségű fényenergiák felszínre hozhatták ezeket a mélyen ülő fájdalom, fél-elemben lévő részeket.
Mindez annak érdekében történik, hogy ezeket elengedd, fénnyé váltsd, és teljes bizalommal és hittel indulj el az Új Világ felé.
Minden félelem, ami a mélységből tőr elő, régi energiás részed lenyomata.
Ezek a részek most tisztulásra várnak, elengedésre.
Tudatosítanod kell magadban, hogy ezek a régi energiás részeid összetevőjét alkották, de ha tudatosságod átformálod, Szellemed az ÚJBA helyezed,- akkor ráeszmélsz, hogy ezek mind megkötésként, gátként álltak előtted.
Az Új Energiában teremtővé válsz.
Tudatosítsd magadban isteni lényed, és azzal az eltökélt szándékkal indulj az úton, hogy bizonysággá váljék életedben,- Önmagad teremted gondolataidat, minden teremtett gondolatodért te vagy a felelős, hisz életed alakulását ez irányba tereled.
Most lehetőséget kaptatok, hogy a mélységből felhozzátok és fénnyé váltsátok a régóta hordozott fájdalom, fél-elem részeiteket.
Az átmenet részeként különböző dolgoktól meg kell válnotok.
Mindazoktól az eszméktől, mélyen rögzült téves generációkon át hordozott kódoktól, ami arra késztetett, hogy fél-elemben élj, ne lásd meg a teljes fényt, ne éld meg a teljes egységet.
Az Új Világba ezt már nem vihetitek magatokkal, mert ott semmi ilyen megnyilvánulásnak helye nincsen.
A hibás fél-elemben lévő részeket egészítsétek ki, adjatok neki új programot, töltsétek meg tartalommal, FÉNNYEL, ÉLETTEL.
Ha szükségét érzitek, építsetek mentális védelmet magatok köré, és ne engedjétek, hogy a régi fél-elem program újra áttörje a már biztosnak tűnő felépített programokat.
Emberi aggodalmaitokat próbáljátok meg Szellemi tudatosságotokkal átvizsgálni, és megtalálni azt a pontot, amelyben egy egységes álláspontot alakítotok ki.
Ha ezt eléritek, és mindennap megerősítitek, akkor saját életetek teremtőjévé váltatok.
Ehhez kívánok sok erőt és tudatos munkát Isten áldásával.
ÁhimRé.

-------------------------------------------------

Család

2009. szeptember 12.


Az elkövetkező napokban felerősödhetnek a CSALÁDBAN az ellentétek.
Mindez abból adódhat,- hogy azok a személyek (családtagok), akik még nem tudták teljes mértékig befogadni az ÚJ ENERGIÁT, a régi megszokott megnyilvánulási formájukkal, akaratukon kívül olyan lépéseket tesznek meg felénk, - amely, ha nem figyelünk oda, pillanatok alatt teljesen felboríthatja az egyensúlyunkat. És azt vesszük észre, hogy újra a régi jól megszokott játszmáinkban, színjátékainkban találjuk magunkat.
Fogadjanak el egy személyes tanácsot tőlem,- lehetőség szerint ebben az időszakban ne menjünk bele olyan helyzetekbe, amely konfliktust szülhet. De, ha ez mégis megtörténik, akkor bátran, szívünk legmélyéről mondjuk ki a véleményünket, meglátásainkat,- csakis az IGAZAT!
Próbáljunk meg ilyenkor szeretetteljes állapotba helyezkedni, és abból megnyilvánítani magunkat.
Tudom, hogy ez többnyire képtelenség, mert ilyenkor belőlünk is előjön az elkeseredettség, az indulat,a tehetetlenség, - és mindezen nagyon nehéz ebben az esetben uralkodni.
Legfőképp pedig arra csodálkozunk rá, hogy ami számunkra teljesen jelentéktelen esemény (feladat), az élet bármely területére vonatkozólag, az a másik embernek mekkora kihívást jelent.
Isten - Isten.


Figyeljünk az egyensúlyunk megtartására!

2009. szeptember 11.


A mai napon sokféle energia nyilvánul meg terünkben, éppen ezért nagyon óvatosak legyünk.
Sokkal jobban figyeljünk magunkra, a belső énünkre, hogy ezáltal egyensúlyban tudjuk tartani magunkat.
Célszerű minél több folyadékot inni, hisz ez segít a testünknek, hogy a lehető legkönnyebb módon tudjuk átalakítani a bennünk lévő energiaváltozásokat.

Egyik pillanatról a másikra ólmos fáradság lehet rajtunk úrrá, mindez az energiák testre gyakorolt hatásának köszönhető.
Javasolom, ha módunkban áll, pihenjünk többet, próbáljuk meg kikapcsolni az "agyunkat", és olyan elfoglaltságot keresni,- amelyben feltöltődünk, és amelyben még ha csak pillanatokra is, de elfelejtjük a mindennapi gondokat.
Gyűjtsük össze minden erőnket, mert az elkövetkező napokban nagy szükségünk lesz rá.
Isten- Isten!

--------------------------------------------------

2009. szeptember 9.


A mai napon fokozott Krisztusi Energiák áradnak a FÖLDRE.
A Béke, a Boldogság érzései a szívekben kiteljesedhetnek.
Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy erre a FORRÁSRA rácsatlakozzunk, és energiáit magunkba fogadjuk.
Teljesítsük ki általa magunkat, hozzuk egyensúlyba, harmóniába.
Fogadjuk be és legyünk hálásak mindazért a végtelen szeretetért, amivel az ÉGIEK a mai napon megajándékoznak minket.
Az Igazi ÉN felfedezése.


„Ha csakugyan meg akarjuk találni Istent, akkor igazságot kereső utunkon nem vezethetnek mások, mert az igazság a szívünkben rejlik.”
(A. H. Almaas)


2009. szeptember 3-4.

Az elmúlt, és az elkövetkező napokban egy olyan tisztításon és áthangoláson megyünk keresztül, amelyben, ha a lelkünk legmélyére nézzünk,- rájövünk arra a meglátásra, hogy Isten nélkül, csak saját akaratunk által, - nem juthatunk előre.
Ezekben a napokban nagyon fontos a HIT, a belső nyugalom megőrzése, és mindannak a szándéknak a kifejezése, amit életünkben megkívánunk valósítani.
Ezekben a napokban igazából lelkünk legmélyére nézünk.
Ha vannak még mélyen elnyomott részeink, megoldatlan problémáink,
- akkor ezek ebben az időszakban elemi erővel törhetnek elő belőlünk.
Fokozottan figyeljünk magunkra!
Ne nyomjuk el, ne zárjuk el, ne szabjunk gátat ennek a kitörésnek!
Hagyjuk maguk megtisztulni ezektől a fájó részektől, még akkor is, ha annak az az ára, hogy újra felszakítjuk sebeinket.
Ezek a fájdalmak nem szolgálnak minket, sőt utunk részeiben előttünk gátként állnak. Itt az ideje, hogy megengedjük magunknak, hogy őszintén, tisztán szembenézzünk a saját érzéseinkkel.
Szembenézzünk azokkal a hiányosságokkal, valótlanságokkal amelyben eddig éltünk.
Ez a folyamat az élet bármely területére kihathat.
Legfőképpen azokat a területeket érinti fokozottan, amelyben hiányosságaink vannak.
Eljött az ideje, hogy teljes mértékig szembenézzünk magunkkal, lecsupaszítsuk magunkat, és így lássuk meg IGAZI ÖNVALÓNKAT.
Azt az ÖNVALÓT, azt a gyermeki ént, aki mindig is velünk volt születésünk óta, Aki MI MAG-unk vagyunk.
Akinek tisztaságát, ÖNVALÓJÁT még nem fedték el, nem takarták el a környezete elvárásai, manipulációi.
Azt, AKI tisztán ÖNMAGÁT adja.
Akiben még nincsenek elvárások, nincsenek félelmek.
Aki nem akar megfelelni mások kívánságának, mert az IGAZI ÉNJÉT, ÖNMAGÁT adja. Azt, Aki tisztán és szíve teljességével sorsát Istenre, az ő TEREMTŐJE bízta. Próbáljuk meg ennek a tisztaságát ezekben a napokban megérinteni, MAG-unkévá tenni és kiteljesíteni.

Ehhez a nem éppen legkönnyebbnek mondható feladathoz, kívánok sok erőt és kitartást, Isten áldásával.
Szeretettel: Feketéné Lendvai Katalin


„Hallottam egyszer egy történetet, miszerint mindannyian tiszta, hibátlan gyémántokként jövünk a világra. A felnövekedésünk során és a bennünket ért megpróbáltatások, csapások következtében azonban természetes ragyogásunkat nagy halom piszok borítja el.
Amikor felnőtté válunk, ezt az egész szeméthalmot fényesen csillogó lakkal vonjuk be. Ezt a mesterséges külsőt mutatjuk a külvilág felé, és csodálkozunk, hogy senki sem találja azt fantasztikusnak.
Az idő múlásával még mi is elhisszük, hogy ez a védőburok valóban mi vagyunk, és személyiségünket e köré építjük fel.
Ám, ha különösen szerencsésen vagyunk, az élet ébresztő erejű eseményekkel ajándékoz meg minket. Valami történik, aminek a hatására egy pillanatra áttörjük ezt az elszarusodott, külső burkot, amikor is a szemétrétegek alól kivillan a mélyből felsejlő ragyogás.
Ekkor, ha nagyon szerencsések vagyunk, életünk további részében már hazafelé tarthatunk:a rendkívüli szépséghez és szabadsághoz. Fölfedezzük, hogy mindig is ez a tiszta, tökéletes gyémánt voltunk, ez vagyunk és ez is leszünk mindig.
Ez a felhívás most Neked szól, hogy végre hazatalálj valódi önmagadhoz.
Azok vagyunk, akit keresünk.”
(Brandon Bays)
Igaz Énünk felvállalása

2009. szeptember 4.


A Való, Igaz Énünket többnyire homály fedi, ami általában önmagunk tagadásából, álcázásából ered. Legfőképpen abból, amit környezetünk reánk aggatott, mert nem akartunk kilógni a sorból, nem akartunk másnak látszani mint a többi ember, - bele kívántunk olvadni a környezetünkbe. Nem akartunk elkülönülni, kirekesztetté válni, ami a másságból ered, inkább meg akartunk felelni, szüleinknek, testvéreinknek, rokonainknak, közvetlen környezetünket. És ezt a megfelelni akarást valójában miért is tettük?
- A SZERETETÉRT.
Azért, hogy szeressenek bennünket,- azért, hogy beilleszkedhessünk, hogy olyanokká váljunk, amit elvárnak tőlünk.
Szeretet akartunk nyerni, és azt megtartani, még olyan áron is, ha feladjuk vele Önvalónkat.
Hosszú éveken (évtizedeken) át, cipeltünk egy olyan mintát, ami valójában soha nem volt a miénk. Megörököltük, átörökítettük MAG-unkba
és magunkénak vallottuk.
Ezáltal elnyomtuk, mélyre űztük azt az Igazi Ént, AKI valójában MI MAG-unk vagyunk,- EREDENDŐEN VAGYUNK.
Hamisságokkal, hiányosságokkal, és mondvacsinált dolgokkal vettük magunkat körbe, és ruháztuk fel olyan tulajdonságokkal, amelyek valójában nem is voltak a miénk, csak annak akartuk hinni.
Megörököltük őket.
Ezekben az örökségekben generációs problémák is jelen vannak.
Családi kapcsolódások, kötődések, - hamis összefüggések, álságok.
Vittük magunkkal, húztuk, cipeltük, magunkévá tettük. Nem mertük szembenézni magunkkal, és azzal a másikkal. Ha ezt meg is tettük, ritkán mertük felvállalni teljes EGÉSZÉBEN és összefüggésében magunkat.
Éppen itt az ideje, hogy ezektől a rossz beidegzésektől megváljunk, leválasszuk MAG-unkról, és ne töltsük fel újra és újra energiával,- még akkor is ha esetleg ezzel másokat megbántunk.
Mert ha magadat adod, előfordulhat, hogy az IGAZ SZÓ, bántóként hat.
Főleg annak, akivel közlöd,- tévesen azt hiszi, hogy vele bántani akarod.
Nem gondolja, hogy saját belső folyamataidat, felismerésedet tárod fel előtte, és kívánod megbeszélni vele.
Sajnos vannak ilyen jellegű elcsúszások, és ezek nem visznek minket előre, mert vitát szülnek. Többnyire hamis és torz szemléletet képeznek a szívünkben, és ebből adódóan minket újra az óvatosságra, a visszavonulásra intenek, arra,- hogy ne merd vállalni Önmagad, és ne merd kinyilatkoztatni az érzéseidet, azt, AKI VAGY.
Ha újra visszavonulsz és engedsz a rád nehezedő nyomásnak, akkor ezzel azt az utat választottad,- hogy visszasüllyedsz régi szerepeidbe, játszmáidba,- ez esetben ÖNMAGAD MESTERÉVÉ NEM VÁLHATSZ!
Így valójában elszalasztod azt az áldást, hogy meg tudd KI VAGY, és mi az az életmű amelyben részt vállaltál. Akkor újra engedtél a befolyásnak, a hamisságnak, és az IGAZSÁGOT sutba vetetted.
ÖNMAGUNKAT vállalni nem könnyű feladat, akaratunkon kívül megbánthatunk vele másokat. Legjobb szándékunk ellenére, óriási fájdalmakat okozhatunk, és hozhatunk elő a másokban.
A cél minden esetben az lenne,- megvizsgáljuk, hogy az a másik ember mit akar velünk közölni, mi a mondandója a dolognak, és ez mire akar minket tanítani. Nem pedig a régi beidegződésképpen rögtön a bántást lássuk meg benne, és ösztönösen reagáljuk le a dolgot, aszerint cselekedjünk.
Általában ösztönösen cselekszünk, ösztönösen védekezünk, pedig azt sem tudjuk mi ellen védekezünk, csak megtesszük, mert már berögzött szokásunkká vált. Kialakították bennünk, mi ezt generációkon tovább cipeltük, és a sajátunkénak hittük.
Eljött az ideje, hogy mindezen változtassunk. Ne keressünk okokat, és okozókat. Próbáljuk megérteni szívünk szeretettével, a másik ember mondandóját, még akkor is, ha mi ezzel nem értünk egyet. Ne akarjuk megváltoztatni, ne akarjuk befolyásolni őt, hisz csakis ő tudhatja miért jutott el odáig, hogy feltárja MAG-ÁT.
Próbáljunk meg a régitől elszakadni, és az ÚJBA belehelyezkedni!
Ne göngyölítsünk, ne hurcoljunk tovább sérült mintákat, régi beidegződéseket, mert ez nem előrevisz, hanem inkább hátráltat minket.
Mindenek tudatában szeretettel kérem Önöket, hogy a másik ember megnyilvánulásában, ne rögtön Önmaguk ösztönös reakcióját lássák, hanem szívükkel próbálják megérteni mi a mondandója. Így nem lesznek félreértések, félremagyarázások, - és nem leszünk kénytelenek újra és újra visszabújni a számunkra biztonságot adó „csigaházunkba”. Hanem megtisztulva, megújulva, SZELLEMBEN ÚJJÁSZÜLETVE, merjük vállalni MAG-UNKAT.
Isten áldása kísérjen MINKET utunkon!
Szeretettel: Feketéné Lendvai Katalin.


A kártya régi zen történetet idéz, melyben egy oroszlánt juhok neveltek fel.
Az oroszlán azt hitte, hogy ő is egy bárány. Egyszer azonban egy öreg oroszlán elkapta a grabancát és elvitte a tóhoz, ahol megmutatta neki a saját tükörképét.

Sokunk olyan, mint ez az oroszlán: a kép, amit magunkról őrzünk nem saját, közvetlen tapasztalatainkból, hanem mások véleményeiből ered. Egy külvilág által nyakunkba akasztott személyiség vette át a helyét annak az egyéniségnek, amely bensőkből fejlődhetett volna. Így csak a nyáj egyik birkája vagyunk, aki képtelen arra, hogy szabadon mozogjon, és nincs tudatában önnön igazi énjének.
Itt az ideje, hogy belenézz tóba, felfedezd a saját tükörképedet, és kitörj abból az önmagadról kialakított képről, amit mások neveltek beléd!
Ha nem dobod el a személyiségedet, akkor nem találod meg az egyéniségedet.
Az egyéniségedet a léttől kapod, a személyiségedet pedig a társadalom akasztja a nyakadba.
A személyiséged által illeszkedsz be a társadalomba. A társadalom nem képes tolerálni az egyéniséget, mert egy egyéniség nem követi őt birkaként.
Az egyéniség minősége az oroszlánéhoz hasonló: az oroszlán egyedül jár.
A birkák mindig tömegben élnek: abban bíznak, hogy a tömegben otthonra találnak. A tömegben az ember mindig nagyobb bizalomban és védettségben érzi magát. Ha megtámadnak, a tömegben könnyebben megvéded magad.
Csak az oroszlánok járnak egyedül.
Pedig mindegyikőtök oroszlánnak születik, csakhogy a társadalmi beidegződések teljesen átprogramozzák az elmédet, és végül birka lesz belőled.
Kapsz egy személyiséget: egy kényelmes, kedves, szófogadó és nagyon kötelességtudó személyiséget. A társadalomnak rabszolgákra van szüksége, nem pedig olyan emberekre, akik a szabadság feltétel nélküli elkötelezettjei. A társadalomnak azért van szüksége rabszolgákra, mert az őt irányító összes érdekszövetkezet engedelmességet követel."

Osho Zen Tarotjában, a XV. kártyalap.


2009. augusztus 27.


Az ébredő MAG minőségek már átvették a helyüket.
Felhívom a figyelmet arra a tényre, hogy megtévesztő erők ólálkodnak körülöttünk, és próbálnak eltéríteni választott utunkról.
Alaposan, gondosan nézzük meg a napi eseményeinket, és különösen figyeljünk rá, hogy kivel milyen információt osztunk meg.
Nem a bizalmatlanságra hívom fel a figyelmet, hanem az ÓVATOSSÁGRA!
Különböző erők most foglalják el a helyüket, így beavatkozhatnak az életterünkbe.
A MAG minőségnek azt tanácsolom, hogy még alaposabban forduljanak befelé, minden körülmények között EGYESÍTSÉK magukban az erőt.
Az elkövetkezendő napokban nagy szükség lesz a saját erőnkre.
Egy olyan végkifejlet bontakozik ki a szemünk előtt, amelyre a legkevésbé sem számítunk.
Mindazok az erők, akik már felvonultak és beilleszkedtek, most aktiválják magukat. Éppen ebből kifolyólag, most fokozott energiaáramlás veszi a kezdetét. Ez az energiaáramlás sok mindent elindíthat bennünk.
Ha vannak még megtagadott részeink, akkor ezek a részek tisztulásra várnak. Semmit, és senkit nem hurcolhatunk már MAG-unkkal, aki/ami visszatartó erőként/erővel von körbe minket.
Elindult egy olyan folyamat, (a kezdetét vette) amelyben, csak szívünk belső szavára hallgatva juthatunk előre.
Különböző információk zavaróként hathatnak ránk.
Nekünk kell kiszűrni belőle, hogy mi az, amit elfogadunk, és mi az, amit megtagadunk.
Azt tanácsolom,próbáljuk meg önálló emberi módon meglátni történéseinket, és beilleszteni a Világ történéseibe. Ne engedjük meg, hogy más mondja meg helyettünk mit csináljunk, és ő akarja átvenni az irányítást felettünk. Önálló lényként döntsünk bizonyos helyzetekben, ne engedjünk a befolyásoltságnak. Azt, hogy kinek mi a legjobb az életében, azt csak saját MAG-a döntheti el. Épp itt az ideje, hogy merjünk dönteni, és merjük döntéseinket felvállalni.
Nagyon sok minden változik most az életünkben, de ez mind a jobbításunkat szolgálja. Lehet (sőt többnyire biztos), hogy először nem a jobbító szándékot látjuk meg benne, hanem a változás erejével hat ránk.
Minden esetben próbáljunk ilyenkor egy magasabb tudatszintre helyezkedni, és ebből a megközelítésből rátekinteni jelenlegi élethelyzetünkre.
Isten áldása kísérjen MINKET utunkon!
További sikeres munkát kívánok!
Szeretettel: Feketéné Lendvai Katalin
Az ősiség értékei II. - ŐSI MAG


2009. augusztus 20.


Egykoron, amikor a VILÁG Teremtése indult,
a MAG egységet alkotott.
Istenbe belesimult és Vele EGYSÉGET alkotott.
Egyszer aztán a MAG osztódásnak indult, különböző apró részekre hullott, és a világ különböző részeire szóródott szét.
Ezeknek a MAG-oknak sokáig tartott amíg megtelepedtek.
Sokat vándoroltak mire megtalálták az igazi ÉLŐ helyüket.
Ott ők megtelepedtek és gyökeret vertek. Ápolták, őrizték MAG-ukban mindazt a tudást, ami részüket alkotta.
Egyre jobban kiteljesedtek MAG-ukban és ÉLHETŐ életet éltek.
(Az élő és az élhető szót azért hangsúlyozom ki több esetben, mert nem mindegy a jelentése.)
Az ÉLŐ szó jelentése őseink körében,- A teljes eredendő, kiteljesedett életet jelentette. Azt, amely paradicsomi idillnek felel meg.
Ebben az időszakban, a MAG, még ha szétszóródva is, de TELJESSÉGET, EGYSÉGET alkotott.
Aztán eljött az idő, amikor ez az EGYSÉG már a megbomlás jeleit mutatta, ami leginkább abból adódott, hogy egyre távolabb került EREDENDŐ RENDJÉTŐL,- isteni minőségétől.
Egy szétválasztódási folyamat indult meg a CSALÁDOKBAN, és ezáltal különböző rendekre bomlottak. Ez a bomlás megbontotta az egykoron kialakult RENDET.
Különböző minőségekkel keveredtek, és egy eltorzult minta vette kezdetét. Ősi értékeiktől, hagyományaiktól egyre jobban eltávolodtak, és egy más minőséget alkottak.
Ezt a keveredést azonban nem általánosíthatjuk, mert továbbra is maradtak olyan ősi MAG-ok, akik szívük tiszta szeretetével és alázatával ápolták hagyományaikat, őrizték az ősi tudást, és adták át a felnövekvő nemzedéknek.
A kereszténység beköszöntével ez az ősi tudás már nem tartozott a követendő minták közé, sőt egy olyan minőségbe lett áthelyezve, ahol már „pogányságként” szerepelt. Az eredendő MAG-ok jelentős része, úgy döntött, hogy nem tagadja meg ősei hitét, inkább visszatér Urához.
Újabb erőt gyűjt az ŐS- TEN ölelésében, hogyha majd egyszer eljön az idő, egy új ciklusban EGÉSZKÉNT, EGYSÉGBEN térjen vissza a többi MAGok megsegítésére.
Ezek közül az ősi minőségek közül már sokan visszatértek, és sokan vannak visszatérőben. A jelenlévő MAG-ok lélekszintű gyógyítása és ébresztése folyamatosan történik.
Szívük legmélyén még keresik azokat a jelenlévő fájdalommintákat, esetleges eltorzulásokat, amelyeket még feloldásra várhatnak.
MAG-ukban ott legbelül, mélyen érzik, hogy sérült részekkel nem haladhatnak tovább, mert így nem alkotnak teljes EGYSÉGET, EGÉSZET.
Akik előrébb járnak, ők már jelentős részét megtették ennek az útnak, átlényegítették MAG-ukba, és többnyire kiteljesítették az ősi minőséget.
Csak megtisztult szívvel és lélekkel gyökereztetjük be, földelhetjük le az ősi MAG minőségünket.
Akik már készen állnak ennek a minőségnek a begyökereztetésére, az Ő számukra segítségképpen a múlt hét folyamán kaptam egy meditációt, amit a holnapi nappal oszthatok meg Önökkel.
Isten- Isten!
Emberangyali minőségek


2009. augusztus 16.


Az angyali minőségek, Akik önként vállalták az angyali szférákból testetöltésüket, a mai nappal elkezdték a kiteljesedésüket.
Ezt úgy értem, hogy az utolsó lélekrészt is egyesíthetik, kiteljesíthetik magukban.
Ez valójában egy nagy élmény a számukra, és egyben nagy megrázkódtatás is. Nem tudom, ki mennyire éli meg tudatosan ezt az összekapcsolódást. Az élmény felejthetetlen, mert összekapcsolódsz az angyali lélekcsaládoddal, az isteni minőségeddel.
Amikor összekapcsolódsz a saját angyali éneddel, testvéreiddel,- azt a teljességet nem felejted el soha, felejthetetlen élmény lesz a számodra.
A szívedből egykoron kiszakadt rész visszatér és beteljesíteni magát. Átölel végtelen szeretetével, jóságával, egy pillanatra azt érzed ISTEN tenyerén élsz.
HAZA jöttél, HAZA érkeztél,…
Átölelnek a testvéreid, a tieid, hozzájuk tartozol…., csodálatos, felülmúlhatatlan érzés….
De aztán hamarosan eljön a következő lépés, ami már elemi erővel hat rád, mert rádöbbentenek, hogy nem maradhatsz itt, mert a FÖLDÖN van még dolgod. Vissza kell térned a választott testedbe, és újra azonosulnod kell felvett szokásaiddal,- hiszen te vállaltad egykor, hogy ide a földi szférába leereszkedsz, és a legjobb tudásod szerint teljesíted be vállalt feladatod. Még azon az áron is, hogy egy csomó olyan mintát magadra vettél rejtőzködésképpen, ami nem éppen emeli a lelkedet, de te tudod, hogy ezzel felismerhetetlenné válsz, és így még jobban be tudsz illeszkedni az adott rendbe.
Az Emberangyalok feladata nem a legkönnyebb vállalások közé tartozik. Nagyon sokszor vágyakoznak HAZA, mert nem igazán érzik idevalónak magukat, és az átlagosnál érzékenyebb lelkülettel bírnak, de ez az érzés más Csillagcsaládokban is ugyanúgy jelen van.
Sokszor érzik magukat áldozatnak, és sokszor vesznek magukra a TEREMTŐ iránti végtelen szeretetükből áldozati mintákat, hogy ezzel még jobban megsegítsék a FÖLD, a BOLYGÓ felemelkedését.
Az emberek közt élve egy magosabb minőségű szeretetre vágynak, és ezt legtöbb esetben nem kapják meg, mert a velük együtt élő emberek nem értik, hogy valójában milyen szeretet után vágyakoznak.
A körülöttük élő emberek általában ezeket az embereket, túl érzékenyeknek, lelkizősnek tartják.
Ugyanakkor az sem érthető a többség számára, hogy honnan ered belőlük az a nagy szeretetet Isten vagy a Haza iránt, és miért olyan nyíltszívűek és közlékenyek az emberekkel szemben.
Ezek az Emberangyali minőségek, a legnagyobb beilleszkedési akaratuk ellenére kilógnak a sorból,- különcnek tarthatják őket.
Általában gyógyító, kisegítő, lélekemelő munkát végeznek, ehhez kapcsolódó munkakörben helyezkednek el. Ugyanakkor ezzel egy ütemben a FÖLD, a BOLYGÓ gyógyítását, beleértve az itt élő-tartózkodó egyedek védelmét nagyon fontosnak és elengedhetetlennek tartják.

A mai nappal elérkeztünk egy olyan fordulóponthoz, amelyben ISTEN ezeket a minőségeket újra vissza állította, EREDETI feladatukba és minőségükbe. A MI drága FÖLDANYÁNK jóváhagyását adta rá.
Így elindulhat egy olyan tudatosodási folyamat ezekben a körökben, hogy innentől fogva egyre több Emberangyal döbben rá, hogy Ki Ő, miért van itt a FÖLDÖN, mi az a vállalás, az a feladat amiért ő jelentkezett és hajlandóságot mutatott, hogy felvegye ezt a földi testet.
Ha a megértés kapuja kitárul számukra,- akkor először a felismerés és a különváltság érzése, megdöbbenésként hat rájuk. De aztán rövid időn belül elcsitul ez az érzés, és jön a felismerés, a megértés,- hogy KI Vagyok, mi az feladat amiért valójában itt a FÖLDÖN most jelen vagyok.

Ennek a megtalálásához, felismeréséhez és megértéséhez kívánok teljes szívemből nagyon jó munkát.
Szeretettel: Feketéné Lendvai KatalinGyógyító Angyalok:
http://csillagszulott.5mp.eu/web.php?a=csillagszulott&o=jrfyKIEXxx

A jobb megértés végett Doreen Virtue: Földangyalok című könyvét ajánlom figyelmükbe.
 • Koppány az utolsó Világügyelő


 • Eljött a búcsúzás, a régitől elválás ideje.

  Nagyboldogasszony ünnepe.  2009. augusztus 10-11.

  A bennünk lakó ősi lélek kiszabadulása fájdalommal jár. Új életet, új utat kell, hogy bejárjon, ami más mint az eddigi.
  Elhagyja biztonságot adó lakhelyét.
  Az ősök most lélekben újjászületnek és felveszik azt a minőséget, amelyet az Új Világban olyan eszközként és megvalósítandó feladatként tudnak létrehozni, amely számukra elsődlegesen a (nagybetűs) FELADATOT jelenti, azt, amit hosszú-hosszú éveken, és testet öltéseken át hordoztak MAG-ukban.
  Ezek a lélekminőségek most teljességgel felébrednek és kiszabadulnak, kitörnek a biztonságot adó lakhelyükről.
  Eljött a búcsúzás, a régitől elválás ideje.
  Itt már nincs helye bizonyos megkötéseknek és személyeskedéseknek, nincs már korlátozó erő és hatalom. A szabott, vállalt utat, a legnagyobb felelősséggel és elkötelezettséggel illik végig járni.
  Ez az út többnyire magányos és egyedüli. Pontokban kapcsolódik a másik emberekhez és egységet alkot, de valójában egy olyan életutat és életszemlélet jár be az illető, amelyben önmagát teljességgel Isten szolgálatába állítja.
  Itt már az idő és a tér nem szab gátat, mert túl léped az idő és tér szabta korlátokat. Beteljesíted ősi sorsodat, Istentől rendelt feladatodat.

  Most lehet, hogy éppen ebben a folyamatban vagy, itt állsz, és valójában még nem teljesen érted a dolgok menetét és értelmét.
  Valójában nem tudod ki vagy. Most fedezed fel önmagad belső lényét, az ősit, azt, aki mindig is voltál.
  Most nagy szükség van a csendre, a befelé figyelésre.
  Nagy a tét, itt már nem hibázhatsz, nem csúszhatsz el semmitmondó dolgokon. Óvatosan és megfontoltan kell előre haladnod, és felmérned az esélyeidet, a lehetőségeidet.
  Ne feledd, az ősi tudást most kell kibontanod MAG-adból, megújítanod és magadba átfordítanod, beillesztened az adott helyére.
  Ebben az időszakban látjuk meg, mi az a cél, amit annak idején elterveztünk, amiért ide a FÖLDRE jöttünk.
  Most van rá lehetőségünk, hogy egy pillanat törtrésze alatt meglássuk a mélyebb összefüggéseket. Végig menjük életünk útjain, feladatain és meglássuk benne rejlő összefüggéseket.

  Ez a hét fokozott elmélyülést igényel magunkban.
  Boldog Anyánk ünnepén egy más valóságba lépünk át.
  Elérkezünk egy olyan pillanathoz (persze csak az, aki már megérett és felkészült rá), amelyben megértjük az élet szentségét, mibenlétét, és azt, hogy MI MAGYAROK kik vagyunk, és miért vagyunk e FÖLD „közepén”.
  Ez az ünnep átfedés lesz a valóság és káprázat között.
  Sok embernek megadatik, hogy felismerje és beillessze mindazt a tudást ami eddig benne élt, csak nem tudta kellőképpen kibontani szárnyait.
  Ebben az ünnepkörben megmutathatjuk, hogy kik vagyunk és miért vagyunk, és milyen a magyarsághoz való viszonyunk.
  Jó szívvel és belső gazdagsággal, megtisztultan, és örömtelien várjuk-e Nagyboldogasszony Anyánk visszatérését, vagy unottan, ölbe tett kézzel várjuk azt a csodát, ami majd egyszer az ölünkbe pottyan?
  Kérem, gondolkodjunk el rajta, valójában hisszük-e a visszatérését?
  Hisszük-e azt, hogy isteni kegyelmével magához emeli megtört, sokat szenvedett népét?
  Hisszük-e CSODÁT és merünk-e a CSODA részese lenni?  Nagyboldogasszony Anyánk kérünk, jer vissza hozzánk.
  MI a lábad elé borulunk és úgy imádunk.
  Kérünk Téged, add vissza szabadságunk, szépséges Országunk.
  Adj nekünk még esélyt arra, hogy visszaállítsuk-e Ország szentségét, becsületét, és a Mi URUNK oltalmába, kegyelmébe ajánljuk fel.

  A múltat már nem tudjuk megváltoztatni, de ha a sérelmeinket, a fájdalmainkat újra és újra nem tépjük fel, hanem gyógyírt találunk rájuk, akkor talán eljutunk a nemzeti megújuláshoz.
  Addig is azt kívánom minden magyar embernek, hogy szívében-lelkében újuljon meg, és a legnagyobb kegyelemmel és szépséggel várja a MI ASSZONYUNK eljövetelét.
  Isten áldása legyen rajtunk!

  2009. augusztus 7.


  A Magyar Szent Korona aktiváló kódjai


  Az elmúlt egy hétben a Magyar Szent Korona éteri másán dolgoztunk.
  Sokféle helyreállítás történt meg rajta. Ezek a munkálatok azért voltak szükségesek, mert a teljes energetikai rendszer így került összhangba.
  Az elmúlt századokban különböző minőségek és megnyilvánulási formák, „szorgalmasan dolgoztak” az eredendő minőség elferdítésén, ezáltal egy olyan energetikai rendszert hoztak létre, amely nem az IGAZ, EREDENDŐ kódokat és megnyilvánulási formákat közvetítette Istentől rendelt népe felé.
  A Magyar Szent Koronát egy védelmi hálóval láttuk el, (ami éteri szinten értendő) és ezáltal elejét vettük a további szándékos megrongálásnak, és benne lévő kódok elferdítésének.
  Sajnos vannak köztünk és körülöttünk olyan erők, akik minden tőlük telhetőt elkövettek annak érdekekében, hogy a Korona Szentségét megbontsák, és másra fordítsák.
  Itt ez a mai nappal teljes felszámolás alá került.
  A Korona éteri Szentsége visszaáll, és teljes mértékben aktiválja MAG-át, MAG-ját.
  Apró részleteket nem oszthatok meg Önökkel, de a fő momentum, amit nyilvánosságra kell hoznom, hogy az éteri másán pontosan egy héttel ezelőtt 2009. július 31.- én a Kereszt alatt hiányzó a 13.-ik Beszélő Kő (kristály) visszakerült az eredeti helyére.
  Ennek a kristálynak a programja a Nemzet, az Ország gazdagságát, jólétét szimbolizálja. Tehát így már az is érthető, hogy miért lett eltávolítva.
  Ez a KŐ (kristály) a fő összekötő és levezető.
  Ő transzformálja és küldi tovább az információt a többi Beszélő Kőnek (kristálynak), e nélkül a KŐ nélkül megszűnik az ERŐ, és torzulttá válik az a program, ami által a Szent Korona beteljesíti Istentől rendelt feladatát és akaratát.
  Még egy fontos momentum a „Látókő” (kristály) is vissza lett állítva az eredeti helyére, és aktiválva lett.
  Hisszük és bízzunk benne, hogy ezáltal már egyre tisztábban és igazabbul látjuk saját dolgainkat és Nemzet sorsát.
  Bízzunk benne, hogy a Magyar Szent Korona felett már semmilyen rontó erő nem tud megnyilvánulni és uralkodni. Már nem tudja megrontani, és a kódjait az ellenkezőjére fordítani.
  A Szent Korona védelmét Krisztus védelmébe és irányítása alá ajánlottuk.
  A mai nappal Törvénybe iktattuk, hogy a Magyar Szent Korona éteri mása tökéletesen helyre állt, és ennek megfelelően sugározza a kódokat, az elvégzendő feladatokat.
  Bízzunk benne, higgyünk benne, hogy FÖLDI másán is a lehető legrövidebb időn belül helyre állításra kerülnek azok a szükséges javítások, amelyek most még torzulásként vannak jelen, és ezáltal által nem tudják megfelelő mértékben kifejteni eredendő hatásukat, Istentől elrendelt feladatukat, jogkörüket.
  Kérjük a Teremtő Öreg Östent, hogy számunkra ehhez minden lehetőséget adjon meg.
  Kérjük, hogy e Szent Tárgy az éteri másával összekapcsolódva és aktiválódva, az Országból minden hamis mintát és befolyásoltságot taszítson ki,számoljon fel, és állítsa vissza Istentől elrendelt feladatunkat, és akaratunkat.
  Mi a MAG-ok népe vagyunk, és ez a NÉP arra esküdött, hogy szíve teljes szeretetével és valóságával, beteljesítse Istentől elrendelt feladatát.
  Kérjük a Teremtő Öreg Östent, a Magyarok Istenét, hogy ehhez minden lehetőséget adjon meg nekünk, számolja fel azokat az erőket és megnyilvánulási formákat, akik az Ország rendjét és a benne lévő emberek létét nyomorba kívánják dönteni, a csődbe akarják taszítani, és minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy az Ország ne váljon újra FÉNYES TÜNDÖKLŐ NEMZETTÉ.

  ------------------------------------------------

  2009. július 27.

  A SZÍV ÚTJÁT helyezzétek előre.

  Mindaz a SZERETET ami benned lakozik, csak oly módon tud feltörni belőled, ha szíved teljes mértékig megnyitod és átadod az ISTENI VEZETÉSNEK.
  Nem teremtesz gátakat, mondvacsinált gondolatokat,- középre helyezkedj, az Egység vonalára.
  Ha középre helyezkedsz, megtalálod saját isteni énedet, és azt, hogy abban te hol foglalod el a helyedet, és milyen szerepet töltesz be.
  Mindehhez, hogy ezt megtaláld, vissza kell menned MAG-odba.
  Teljes bizalommal és szándékkal kell elhelyezkedni benne, és kinyilvánítani abbéli akaratodat, hogy elő akarod hívni MAG-odat, és aktiválni akarod az ehhez társuló kódokat. E kódok szerint kívánsz élni és megvalósítani Mag-adat, Istentől rendelt feladatodat.
  Lehet, hogy számos gát akadályozza meg hazatérésedet, de nem szabad feladnod, nem szabad elszomorodnod.
  Állj ki este a csillagos ég alá, révülj, és hívd elő MAG-odból azt az ősi megérzést, amellyel el tudod sajátítani önmagad lényének vezetését, felfedezését.
  A csillagos égre sok minden fel van írva. Többek közt az is, honnan és hová születtél, milyen életutat jártál be életeid során.
  Most kezd el munkát, ne késlekedj, nincs már idő a késlekedésre, mert felgyorsult körülöttünk minden.
  Ha szíved kitárod és Istennek ajánlod, akkor tudni fogod ki vagy, mi a dolgod, mi az az elvégzendő feladat amiért ide leszületést kértél.
  Találd meg MAG-od, azt a belsőt, azt az ősit, amelyben minden tudás és hatalom a legmélyén rejtőzik.
  Most felteheted a kérdést, mindezt hogy kezdjed el.
  Igazad van, én is feltettem a kérdést számtalanszor az elmúlt időszakban, és a választ nem találtam meg magamban. Sőt egyre nagyobb keveredés vette kezdetét, mert volt, hogy teljesen tisztán láttam, és tudtam azt, amit akartam, aztán egy következő pillanatban elbizonytalanodtam,
  - Ki vagyok én, és honnan jöttem?
  - Ki az az ősi erő, aki nekem utat mutat, akinek a szavai, gondolatai, oly erősen és mélyről törnek elő?
  Nekem a csillagos ég adta meg a választ.
  Részben már megtaláltam, de még sok idő mire kibontom a teljes „csomagot” és aktiválom a kódokat.
  Az ősit, az igazit, nem épp könnyű, és egyszerű dolog megtalálni MAG-unkban, ezért javaslom, hogy kezd el a munkát Csillagnemzetséged megtalálásával.
  Kérd hozzá az útmutatást, hogy hozzák elő belőled azokat a kódokat amivel leszületést nyertél.
  Ha itt az idő, úgyis eléd tárul az az életmű amiért ide kívánkoztál, amiért ide jöttél.
  Csendesedj el MAG-adban és találd meg a szíved szavát.
  E nélkül nem találod meg a belső ISTENI MAG-odat, azt Aki Vagy…
  Különböző rétegeken megyünk keresztül, és ezek a rétegek különböző megtapasztalásokat és élethelyzeteket nyújtanak a számunkra.
  Nem lehet azt csinálni, hogy átugrálod az összeset.
  Szépen lassan kell haladni, fokozatosan megoldani a feltáruló, a megoldandó feladatokat. Nem lehet az, hogy az egyikkel még nem végeztél, és máris a másikba lépnél. Örök törvényszerűség az, hogy önmagad által jutsz előre, önmagad akaratát kell előrehelyezned és Isten kezébe tenned, ajánlani MAG-ad. Így már nem vagy egyedül, vezetve vagy, és az isteni vezetés mindig a legjobbat adja számodra, még ha azt rosszul is éled meg, és nem látod az értelmét, sőt hadakozol ellene.
  Pár év távlatából ha visszatekintesz, meglátod az összefüggéseket. Meglátod mi az az életmű, amit tapasztalásként felépítettél MAG-adnak. Mert nem azért jöttél e FÖLDRE, hogy ne hibázz, ne vétkezz, hanem azért, hogy tanulj a hibáidból, és azt újra ne kövessd el.
  Mit is mondhatnék még, hisz oly nehéz tanácsot adni, és helyettetek senki soha nem tudja megcselekedni, és feltárni azt a valóságot, ami önmaga lényét helyezi előre, és istenivé alakítja át.
  Itt az ideje, hogy ezt megtegyünk, mert csak így, tudatossá válva vagyunk képesek megváltani azt a tervet amit az ÚR, a MI Istenünk reánk bízott.
  Ezért kérek mindenkit, hogy a SZÍV ÚTJÁT és SZAVÁT helyezze előre, és mindazzal a szeretettel és megnyugvással, amivel itt bent mélyen, ezen az úton találkozik,- adja át MAG-át ISTEN SZERETETÉNEK és KEGYELMÉNEK.
  Csak önmagunk által nem tudunk előre jutni, de ha hajlandóak vagyunk életünkben előhívni azt az ISTENI MAG-ot, aki mi MAG-unk vagyunk, akkor meglátjuk milyen fordulat következik be az életünkben.
  Ehhez kívánok jó munkát és sok szerencsét Isten áldásával.

  -----------------------------------------------

  2009. július 22-23.


  A jelenlegi tisztítási-tisztulási időszakban elérkeztünk egy olyan állomáshoz, amelyben a mélyen ülő, elrejtett és megtapadt átokrész mintákat hozhatjuk a felszínre, oldhatjuk fel és távolíthatjuk el MAG-unkból. Mindehhez nagy tudatosság és kitartó munka szükséges.
  Sajnos nemcsak egyéni átokrész mintákat hordozunk MAG-unkban, hanem generációs részek is jelen vannak, gondolok itt olyan megnyilvánulásokra, amit őseinktől „örököltünk” meg.
  Ezek a minták összetett megnyilvánulásként kapcsolódhatnak hozzánk, és szoros összefüggésben vannak a NEMZET jelenlegi helyzetével.
  Ebben az időszakban, ha mélyen MAG-unkba nézünk és kérjük az Isteni Vezetés segítségét, akkor jelentős terhektől és hátráltató tényezőktől szabadulhatunk meg életünkben.
  Ezek a minták többnyire hosszú inkarnációs ciklusokon keresztül „velünk” voltak. Olyan mély rétegekbe sikerült mindezeket a megnyilvánulásokat „száműznünk”, amelyből önmagunk segítsége által nem jöhettek volna a felszínre.
  A mostani időszak egy különleges kegyelmi időszak, de egyben a megmérettetés időszaka is.
  El kell döntenünk, hogy hajlandóak vagyunk-e tudatosan dolgozni és előhívni MAG-unkból isteni lényünket, létünket, és az Ő segítségével képesek vagyunk-e meglátni olyan helyzeteket, történéseket, amelyek eddig fedve voltak előttünk és jelentős kötésként nehezedtek-nehezednek ránk, megakadályozva kiteljesedésünket.

  Kérem, nagyon figyeljünk oda ezeknek a mintáknak a feloldására és óvatosak legyünk! Ha egyedül nem sikerül a feloldásuk, mert nem vagyunk jártásak az ilyen jellegű dolgokban, inkább kérjünk hozzá megfelelő segítséget.
  Jogosan tehetik fel most a kérdést,- hogy vajon mindenkihez kapcsolódik ilyen minta?
  A válasz,- többnyire igen, valamilyen szinten.
  Már csak azért is, mert az emberek többsége sajnos nem foglalkozik a kimondott szó súlyával, és hajlamos olyan energetikai megnyilvánulásokat kibocsátani magából, amelyek elementális erővel hatnak az illetőre, és tapadhatnak rá adott esetben az energiarendszerére.
  Ezek a gondolati formák akár súlyosak is lehetnek, főleg ha nem a legjobb, és nem a legtisztességesebb szándékkal nyilvánították ki őket. Annak az illetőnek, akinek „címezték ezt a csomagot”, ha fáradt vagy energiavesztett állapotban van, azonnali megtapadási lehetőséget jelenthet és már egy „program” formájában van jelen.
  Ezektől a „könnyebb” átokrész kapcsolódásoktól, (amelyek ebben az esetben, elementárokkal- gondolati formákkal kapcsolódhatnak hozzánk, vagy veszik körbe bizonyos adott helyen energetikai rendszerünket), könnyen meg tudunk szabadulni, bizonyos tisztítási technikákkal, módszerekkel és főként tudatos MAG-unkra figyeléssel.
  A másik (a generációs, az inkarnációs átokrész minták oldása) már sokkal mélyebb és tudatosabb odafigyelést igényel.
  Azért kell fokozottan figyelnünk ezekre a megnyilvánulásokra, mert az átok súlyosságától függően, bizonyos betegségeket és életviteli problémákat is előidézhet a legveszélyesebb fokozatig.
  Munkám során több esetben találkoztam ilyen jellegű megnyilvánulási formával, ezért felhívom rá a figyelmet, hogy semmi esetre se menjünk el mellette, mert súlyos magánéleti, egészségügyi problémához, válsághoz vezethetnek.
  Kérjük a Teremtő Istentől oldást hetedíziglen fel és lemenőinkre, mert így már biztos, hogy MAG-unkat és gyermekeinket is feloldozzuk ezek alól a súlyos minták alól, és ezt a kérést több alkalommal, időközönként ismételjük meg.
  Mindamellett azért van szükség ezeknek a mintáknak a felhozatalára és kitisztítására, hogy megelőzzünk vele életünkben bekövetkező lehetséges problémákat.
  Sajnos a mai helyzetben, különböző erők, nem tisztességes módszerrel próbálják beszennyezni az Ország gazdasági helyzetét, az itt élő emberek létét és megélhetését.
  Imáinkat ellenünk használják, és saját javukra fordítják.
  Mindent elkövetnek, hogy a számukra „ellenségesnek ható embereken” a legdrasztikusabb sötét akarati megnyilvánulásokat alkalmazzák, ezzel megpróbálják tönkretenni a kiszemelt áldozatuk megélhetését, és egészségét.
  A cél minden esetben a megfélemlítés, a sarokba és a háttérbe szorítás. Olyan módszereket alkalmaznak, hogy akik nem jártassak a természetfölötti megnyilvánulásokban, azok elől az emberek elől ezek a kódok mind rejtve, fedve maradjanak.

  Ezeknek a mintáknak a felszámolására és megszüntetésére kérjük a Teremtő Istent, a Magyarok Istenét.
  Kérjük, hogy szabadítson meg minden magyar lelkű embert, aki Országon belül és Országon kívül él, ezektől a megnyilvánulási formáktól, és ne engedje meg többé a működésüket.
  Kérjük Krisztust, hogy számolja fel a hatalom átvétele érdekében történő erők nem tisztességes szándékú megnyilvánulását és „játékát”, hogy ezek az erők, már semmilyen módon ne lehessenek többé megbontó hatással az Ország Rendjére és helyzetére.
  Így legyen!!!


  ----------------------------------------

  2009. július 21.


  Egy kialakult REND vette kezdetét a világban, amely ugyan még nem látszik, de mindazok a megnyilvánulások akik eddig zavart okoztak, a lehető legnagyobb alapossággal el lettek távolítva.
  Ezzel nem azt mondom, hogy teljes a siker, mert még mindig akadnak a felszín alatt meghúzódó erők, akik teljes szándékukkal meg akarják zavarni a világ rendjét, és egy függőségi viszonyt akarnak kialakítani maguk körül.
  Saját maguk biztonságát és hatalmát sokkal fontosabbnak tartják, mint a világ biztonságát és rendjét, ez globális szinten így van.
  Ezek az erők hamarosan összeomlanak. Mindaz a „játék” amit ők oly könnyű szerrel űznek az emberekkel, megtöretik, felszámoltatik.
  Az Isteni Igazság lép e rend helyébe, és ezzel elindul egy változási folyamat, egy építkezési folyamat. De, hogy mindez a ciklus bekövetkezzen, és virágzásnak induljon az Ország, előtte nagyon mélyre kell ásnunk nemcsak MAG-unkban, hanem az Ország, a Nemzet Testét is olyan tisztulási folyamatnak kell alávetnünk, ami nem lesz könnyű folyamat senki számára. Ebben az elkövetkező időszakban, teljes igaz szívvel bebizonyíthatjuk, hogy valójában mit jelent számunkra magyarnak lenni.
  Mit jelent számunkra a Magyar Nemzet, és milyen minőségben élünk ebben az Országban?
  Előre merünk- e állni és önként fel vállalni magyarságunkat, MAG-ságunkat, ősi gyökereinket, és ha a helyzet megkívánja tőlünk, merünk- e tisztán és igazul szólni?
  Most erre nyerünk felkészítést, hogy tisztán lássunk, és ezt a látást semmi és senki ne tudja megtöretni, sutba vetni és elhomályosítani.
  Ehhez kérjünk sok erőt, Isten áldását és akaratát.
  Így legyen!!!

  ------------------------------------------  Ebben az időszakban a mélyen elrejtett fájdalommintáknak az oldása történik.


  2009. július 11.- 13.

  A Krisztusi fájdalom minta szívünk legmélyén rejtőzik.
  Kiesettség a Jóból, a Szépből, az Egységből.
  Ha elérkeztünk ehhez a ponthoz, és különböző rétegeken áthatoltunk, találkozunk önmagunk hiányosságaival, és el nem fogadott dolgaival, részeivel.
  Amikor az Eredendő Egységből kiszakadtunk,- részekre bomlottunk.
  Az egész életünk azzal telik, hogy ezeket a részecskéket újra vissza térítsük magunkhoz és kiteljesedett életet éljünk.
  A szépség és a jóság törvénye következő:
  Áldott aki a TEN-t hordozza magában.
  Áldott mindaz a létező, aki tudatában van az Egy Isteni Igazságnak.
  A szeretet az, amely mindenen átemel,- túlemel.
  A szépségre és a jóságra való törekvés, sajátos tulajdonság, az Egység érzéséből fakad.
  Az Egység, ami meghatározza célunkat, életfeladatunkat.
  Ha ezt az Egységet nem találjuk meg valami miatt, mert az kibillent a helyéről, akkor egy új törvényt állítunk magunknak.
  Ez az életben maradás törvénye.
  Az életben maradás törvénye azt jelenti, hogy életedben egy olyan szakaszon, időszakon mész keresztül, amelyben az életet ugyan elfogadod, de sem a szépséget, sem a jóságot nem táplálod.
  A szépség és jóság táplálását a saját tested iránt értem.
  A saját tested iránt olyan hiányosságok kerülhetnek előtérbe, amelyek felnagyítják, és hiányként jelenítik meg a belülről fakadó szépség és jóság törvényét.
  A környezetedben mindezt ellensúlyozhatod, sőt szükséges, hogy valamilyen szinten az a szál, ami a léthez, az élethez köt megerősödjön, és egy olyan megnyilvánulást alkosson, melyben élhető életet élsz.
  A szépség és a jóság hiányát mindig magadban kell keresned.
  Ez sokféle okból kifolyólag kerülhet előtérbe.
  A nőiesség területén, van egy olyan életszakasz, amit áldott állapotnak nevezzünk. A nők többsége általában ebben a szent állapotban találkozik legtöbbször (tisztelet a kivételnek) teste hiányosságaival és torzulásaival. Nem minden esetben tud elfogadó lenni, és szeretettel tekinteni önmagára. Mindez abból adódik, hogy testét még mindig szeretné szépnek és kívánatosnak látni.
  Ezenkívül ugyanezt a folyamatot élhetjük meg abban az esetben, amikor a nőiességünket valami nyomós okból kifolyólag feladtuk, elnyomtuk, vagy nem tudjuk megélni. Lehet ez egy betegségből kifolyólag, akár gyerekkori trauma hatására, lehet ez egy párkapcsolati probléma miatt, de lehet csupán lustaság és tunyaság miatt. Előfordul az is, igaz kevesebb százalékban, amikor egy magasabb rendű feladat vállalásaként és elvégzéseként, jelentős energia mennyiséget ilyen módon halmozunk fel.
  A meghatározó körülményektől függetlenül, mindegyik állapotban nagy erőt ad, ennek az állapotnak a viselésében,- a jóság törvénye.
  Mindenki tudja és érzi, hogy jónak és szeretetteljesnek kell lennie önmagával szemben, de ez nem minden esetben sikerül.
  Önmagunk elfogadása a legnehezebb feladat. Ha szeretettel tudsz lenni a tested iránt, akkor nyert ügyed van, mert túl léptél azon a határon, amelyen önmagad bírájává váltál.
  Mindez abból fakad, hogy egy olyan csatát nyertél meg, amelyben isteni létbe emelkedsz, mert testedben nem a hiányosságokat nagyítod fel, hanem a szentséged helyezed előtérbe.
  A test a lélek temploma, ezért minden tőlünk telhetőt kövessünk el annak érdekében, hogy megfelelően tápláljuk és karbantartsuk, és nem utolsó sorban, tiszteletteljes létbe helyezzük.

  Azonban hasznos dolog, ha észrevesszük és megértjük, hogy ezek a hiányosságok miért is most kerültek fokozottan előtérbe, a felszínre.
  - Ez egy éppen aktuális feloldandó- megoldandó folyamat része, amelyben az eltorzult és megtagadott részek javításra, feloldásra, gyógyításra várnak?
  - Vagy egy mélyszintű támadási folyamatot éltél át, amely arra ösztönöz, hogy a felépített Énképed összedőljön?
  Nagyon figyelmesnek kell lennünk a mostani folyamatok megélésében, elhamarkodottan ne hozzunk meg döntéseket!
  Először próbáljuk meg egy magasabb tudatossági szintre kerülni és onnan rálátni a dolgokra. Próbálunk meg különböző módszerekkel és kérésekkel, imával tisztán rálátni a kialakult helyzetre.
  A mostani időszakban, különböző megnyilvánulások minden praktikát bevetnek, hogy a számodra gyenge, instabil pontokra rákapcsolódjanak, és kétségeket ébresszenek Önmagad iránt.
  A cél az, hogy eltávolítsanak az istenitől, Önmagad való lényétől, és ezáltal önmagad és az isteni ellen fordulj.
  Csak azt felejtették el ezek a megnyilvánulások, hogy amit gyenge lábakra építettek fel, az nagyon könnyen összeomlik.
  Ezeknek a támadási felületeknek egy adott, határozott programja van.
  A cél az, hogy azt a gyenge pontodat bombázzák, amely még nem áll sziklaszilárd talpazaton, ez az élet akármelyik területére kiterjedhet.
  Ez a program azonban igen hamar összeomlik és megsemmisül akkor, ha időt adsz magadnak, és többféle szempontból megvizsgálod a kialakult helyzetet.
  Ebben az időszakban a mélyen elrejtett fájdalommintáknak az oldása történik.
  Ahogy egyre mélyebben megyünk Önmagunkba, egyre mélyebbről tudjuk felszínre hozni azt a mintát, azt megkövesedett, rögzült részünket, amely életeink során is részünket/részeinket alkotta. Ezekhez a sérülésekhez, jelenlegi testet öltésünk alkalmával, általában még több olyan megélést és helyzetet vonzottunk be, amely felnagyította ezt a sérülést.
  Eljött az idő, hogy mindent, ami már nem szolgálja a Fényt, és nem alkotja a Krisztusi Világ részét, - kitisztítsunk MAGunkból!
  Viszont ehhez a folyamathoz igen mélyre kell hatolnunk magunkban, és ezáltal lelkünk érzékeny területeihez érkezhetünk el.
  Szembesülhetünk olyan hiányosságokkal, amelyek eddig is a részünket alkották, csak nem voltak ilyen szembetűnőek.
  Próbáljuk meg kitartó munkával felszínre hozni és elengedni, meggyógyítani sérült részeinket. Ez az idő itt van és most van.
  Ezáltal megerősítjük a bennünk élő Fényt, és felszabadított részeinkkel teljességgel készen állunk az adott feladatunk felvállalásához és végrehajtásához.
  Szívből kívánok mindehhez jó munkát, odafigyelést és teljes ráhagyatkozást az istenire.
  Szeretettel: Feketéné Lendvai Katalin

  Ehhez az íráshoz kapcsolódóan, és a folyamat megkönnyítése érdekében ajánlanám a következő gyakorlatokat.
  http://csillagszulott.5mp.eu/
  - Meditációk rovatban az első három gyakorlat
  - Angyali Gyógyítók rovatot


  Arkangyali invokáció

  Most megidézem a hatalmas JOPHIEL arkangyalt, hogy böcsességének és megvilágosodásának aranysugarával töltsön meg a koronaközpontomon keresztül.
  Kérem, hogy bölcsessége világítsa meg és lelkesítse a tudatomat, hogy tanulni és tanítani is a legmagasabb szinten legyek képes. Kérem, hogy az életeim során összegyűlt jelképek most
  megvilágosodjanak és aktivizálódjanak.
  (Állj meg egy pillanatra, hogy Jophiel arkangyal elvégezhesse a munkáját, és ha közvetíteni szeretne, akkor át tudja azt adni.)

  Forrás: http://www.szeop.hu/Files/Imak/arkangyali_invokacio.pdf

  --------------------------------------------

  2009. július 9.


  A FÖLD sztatoszférája folyamatosan változik. Éppen ezért egy olyan megnyilvánulást tol maga előtt, amelyben egy örvény keletkezik.
  Ez az örvény, különböző időjárási anomáliákhoz kapcsolódik.
  Bizonyos ciklikus időszakokban lecsap, és óriási károkat csinál a természetben.
  A BOLYGÓ kiegyensúlyozása fő feladatkörötökhöz tartozik.
  Az állat és a növényvilág, különböző egyedek fokozott veszélynek vannak kitéve. Ez mind abból adódik, hogy legkevésbé sem figyeltek környezetetekre. Elenyésző az az emberi hányad, aki tenni kíván a természetért.
  Kérlek gondolkodjatok el rajta, jól van ez így?
  Mi történik akkor, amikor már az otthonaink is veszélybe kerülnek?
  Amíg nagyobb túlkapások nem következnek be, addig kellene tennünk és megelőzni az eseményeket!

  -------------------------------------------

  2009. július 8.


  A Fény Kígyója körbejár és aktiválja a kódokat.
  A Fény Kígyója egy olyan energiaspirál, amely hatékonnyá és életképessé teszi bennetek a mélyen megbúvó ősi energiaáramlást.
  Éppen ezért ebben az időszakban nagyobb figyelmet fordítsatok az energiák befogadására és aktiválására.
  A Fény Kígyója felébreszti bennetek azokat a mélyen megbúvó a kódokat, amelyek eddig rejtve voltak előtettek.
  Semmi mást nem kell tennetek, csak kérni és készen állni ennek az energiamintának a befogadására.
  Ez minta először a solar-plexushoz kötődik be. Ezáltal felragyog a belső napotok (fényetek), ennek utána az egész gerinc területén végig cikázik az energia spirál.
  Testetekben vannak olyan szakaszok, ahol energiahiány vagy többlet alakult ki,- ezt most kiegyenlíti.
  Egy olyan megnyilvánulást hoz létre ez által, amelyben egy magasabb hatásfokkal kötődhettek a Krisztusi tudatossághoz és aktiválhatjátok azt. Fogadd be a Fény Kígyóját…

  --------------------------------------------

  2009. július 4.


  Ebben az időszakban mindenki kap egy plusz lehetőséget és segítséget, amit ha a legjobb tudása szerint igyekszik használni, - jelentős lépéseket tehet meg előre.
  A segítő energiák fokozottan jelen vannak, minden lehetőséget megadnak, hogy tisztán lássuk a körülöttünk kialakult helyzetet.
  A MAG-ság elért egy olyan állomásához, amelyben egy varázsütésre készen áll a feladat felvállalásához.
  Ez különböző rétegekben történik meg.
  Akik már elérték azt a tudatszintet, hogy tisztán látják a kialakult helyzetet,- Ők minden eszközt és lehetőséget megragadnak, hogy még "szendergő" társaikat felébresszék és bevonják a munkába.
  Így, egy összefüggő láncolat alakul ki, amely fokozatosan aktiválja a kódokat, és helyezi át a megfelelő minőségbe.

  -------------------------------------------------

  2009. július 3.


  Felhívom a figyelmet arra a tényezőre, hogy a jelenben a minket befolyásoló és az utunkról eltéríteni kívánó erők, minden praktikát bevetnek annak érdekében, hogy hitünkben és célunk végrehajtásában megingassanak és megtévesszenek bennünket.
  Minden lehetőséget bevetnek annak érdekében, hogy ne tudjuk kellőképpen aktiválni az ősi lélekminőséget.
  A játék most már élesbe megy!
  Az erők egymásnak feszülnek és összecsapnak.
  Most a színvallás ideje jött el:- Hol állsz?
  - Mit és milyen célt és eszmét képviselsz, és a mellett ki mersz-e állni kellő bátorsággal és elhivatottsággal?

  A napi energetikai tisztításunkra és védelmünkre fokozott figyelmet fordítsunk!
  A Bíborfény aktiválása kellőképpen előre mozdítja energetikai rendszerünk és segít abban, hogy tisztán lássuk a körülöttünk kialakult helyzetet.
  Segít abban, hogy minden olyan kötés és kötődés, ami a felszín alatt, a rejtekben húzódott meg, most e Fényminőség hatására leváljon rólunk, és ne képezze többé részünket.
  Próbáljunk meg minél tudatosabban mozogni a jelenben, és ne hagyjuk magunkat elmenni az apró részletek mellett.
  Szólj hozzá

  Név:
  E-mail címed:
  Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
  Szöveg:
  Milyen nap van ma Magyarországon?  filene [ 2009-08-07 20:50 ]

  Drága Kati! A JóIstenünk áldása kísérjen Téged és Nemzetünket, csodálatos a mai üzeneted!!! Mi is ezért imádkoztunk,sikerültt!!! Eljő hamar a Mi Időnk!!!
  Szeretettel: Krisztina  Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!