BejelentésÉletvirága

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Reinerné Jaksi Anna [ 2010-04-06 13:23 ]

ARAMANDA ÁLTALI LÁTOMÁS

1959. október 4.

Borzalmas vihar volt a Földön, szinte szünet nélkül cikáztak a villámok. Egy fehér felhőoszlop vonult végig a Földön, és nyomában robbanások, tüzek támadtak fel, folyók a medrüket változtatták meg. Puszta lett a Földnek egy része. Egy fehér felhőn az Úr Jézus állt a Föld felett széttárt karokkal, áldását osztotta, és azt mondta: „Eljöttem hozzátok, kinek örömére, kinek kárhozatára.”

Utána két angyal lebegett, és egy héber nyelvű táblát tartott, azon a tíz parancsolatot.

A Szűz Anya trónját láttam, aki a trónon ült, és a gyermek Jézust tartotta a karján. Egy nagy könyv volt nála, és lapozgatta. Miután a végére ért összecsukta, és azt mondta: „A magyarok történetének a végére jutottunk.” Az angyalok összetolták az ország leszakadt részeit, miközben hallottam az Úr hangját: „Magyarország földi anyám országa, odaadom nekik visszavonhatatlanul.”
Krisztina [ 2009-07-18 21:44 ]

Drága Kati!

Nagyon örülök, hogy egyszer a lapodra találtam.

Köszönöm, hogy sokat tanultam Tőled! Isten áldása kísérjen további utadon! Kívánom, hogy vállalásodnak megfelelően boldog, kiteljesedett életet éljél!

Szeretettel: KrisztinaIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!